G-voetbalweekend
G-voetbalweekend Tilburg | Het jaarlijkse voetbalevenement voor mensen met een beperking - Info

Toernooien G-voetbalweekend

Welke toernooien heeft het G-voetbalweekend allemaal? Wanneer zijn ze ontstaan? Voor welke doelgroep zijn de diverse toernooien? Wat houden ze nou precies allemaal in? Dat lees je hieronder. Veel leesplezier!

Drukkerij Groels G-voetbaltoernooi

{imageName_imageElementOne}

Het G-voetbalweekend is ooit begonnen met het Drukkerij Groels G-voetbaltoernooi in 1993. Deze wedstrijd vond destijds nog plaats op het Amarant terrein “‘t Hooge Veer”. Het idee kwam van de heer Geert van Pelt, om het kleine grasveldje aan de Bredaseweg om te toveren tot een sportveldje. In de afgelopen jaren is het evenement van een eendaagse activiteit op een grasveldje uitgegroeid tot een driedaags sport evenement. Het Drukkerij Groels G-voetbaltoernooi is nu samengevoegd met het Wim Groels sr. G-voetbaltoernooi. Het Drukkerij Groels G-voetbaltoernooi heeft een lage drempel. Voetballers van laag niveau kunnen hieraan deelnemen. In de ochtend wordt gestreden om de plaatsen voor de middag poule welke verdeeld is over de twee Groels toernooien. De minst sterke teams van de ochtend poule komen uit in het Drukkerij Groels G-voetbaltoernooi.

 

MIX integratie voetbaltoernooi

{imageName_imageElementOne}

Het MIX integratie voetbaltoernooi is in 2001 aan het G-voetbalweekend toegevoegd. In het MIX integratie voetbaltoernooi staat de integratie tussen mensen met en zonder beperking centraal. De integratie vindt plaats doordat mensen met en zonder beperking bij elkaar in teams worden in gedeeld en tegen andere ‘gemixte’ teams spelen. Erg leuk om naar te kijken, nog leuker om aan deel te nemen. Meedoen is belangrijker dan winnen!

Int. G-pupillen voetbalevenement

{imageName_imageElementOne}

Het G-pupillen voetbalevenement is in 2002 aan het G-voetbalweekend toegevoegd. Voorheen waren er nog geen toernooien voor kinderen, maar in 2002 kwam hier verandering in. In dit toernooi strijden de G-pupillen voetbalteams tegen elkaar. De gehele dag worden de kids bezig gehouden. Naast het voetballen zijn er ook diverse G-sport gerelateerde nevenactiviteiten.

Wim Groels sr. G-voetbaltoernooi

{imageName_imageElementOne}

Het Wim Groels sr. G-voetbaltoernooi voetbaltoernooi is in 2005 aan het G-voetbalweekend toegevoegd. Tegelijkertijd met het drukkerij Groels G-voetbaltoernooi zal dit toernooi plaatsvinden. Het Wim Groels sr. G-voetbaltoernooi is voor iedereen zowel voor mensen met als zonder beperking. Hier zie je vaak sponsorteams, G-voetbalteams en vriendenteams deelnemen. In de ochtend wordt gestreden om de plaatsen voor de middag poule welke verdeeld is over de twee Groels toernooien. De meest sterke teams van de ochtend poule komen uit in het Wim Groels sr. G-voetbaltoernooi.

Tilburgse Carnavals voetbaltoernooi

{imageName_imageElementOne}

Het Tilburgse Carnavals voetbaltoernooi is in 2008 aan het G-voetbalweekend toegevoegd. In het Tilburgse Carnavals voetbaltoernooi voetballen carnavalsverenigingen tegen elkaar onder begeleiding van diverse dweilorkesten. Voetbal, cheerleaders en dweilorkesten onder het genot van een biertje, wat wil een carnaval liefhebber nog meer?

Fun Experts Open NK Mascotte

{imageName_imageElementOne}

Het Fun Experts Open NK Mascotte is in 2011 aan het G-voetbalweekend toegevoegd. Het meest nieuwe item binnen het G-voetbalweekend. Hierin staan de mascottes centraal. Deze kunnen natuurlijk niet ontbreken bij het G-voetbalweekend. Op het Fun Experts Open NK Macotte strijden de mascottes om de titel ‘Beste Mascotte van Nederland’. Er zal door een professionele jury gelet worden op de drie onderdelen: sfeer maken,  een fotoshoot en de mascotte run. Wie zal er dit jaar de ‘beste mascotte van Nederland’ worden?

Hoofdsponsor

Het G-voetbalweekend wordt mede-mogelijk gemaakt door onderstaande partners. Ook partner worden? Neem contact met ons op.

Klik hier voor een overzicht van alle partners!

Blijf op de hoogte!

Mis niets van de ontwikkelingen rondom het G-voetbalweekend en meld je aan voor onze e-nieuwsbrief.

Locatie & route

Ga naar contact of bekijk de routebeschrijving.

locatie